Apropå vattenkokare


Jag letar ju efter ersättare till min gamla uppbrända vattenkokare, och fåg just att Clas Ohlson nu återkallar alla vattenkokare av den modellen... Det var visst inte bara min som blev överhettad!
http://www.clasohlson.se/Template/Template1.aspx?id=169340129&utm_source=int&utm_medium=right&utm_campaign=vattenkokare


Jag har beslutat mig för att (äntligen!) göraslag i saken och åka till JULA imorgon och skaffa en ny. Och kanske blir det en sväng in på IKEA för att prova ut säng?

Idag är jag:


Tack mamma och pappa!


Tack för att ni är mina nya hyresvärdar, och tack för att ni har tillbringat helgen med att bära lådor, städa och ta en orimligt tung garderob först från IKEA, och sedan bitvis tillbaka till IKEA igen.

Jag är helt matt,
men nu börjar det roliga!

Önskar att jag kunde vakna och det var imorgon nu...

Sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma och plocka upp mig från sjukhuset för vidare färd till lägenheten i Gränby. Usch, ser inte fram emot att packa flyttkartonger! Jag började med fyra kartonger i torsdags, men det är lite nedslående att det inte ens syns i hyllorna att jag börjat...
Desto roligare blir det imorgon när flyttstädning och allt är färdigt!

Vi ska inte bara göra jobbiga saker idag; en tripp till IKEA för att köpa garderob ska vi hinna med, och jag hoppas i hemlighet att vi ska hinna titta på säng också. Hm, jag skulle helst strosa omkring på IKEA hela dagen medan flytten sköter sig själv... När jag blir rik ska jag anlita folk som packar, städar och flyttar, så kan jag gå på SPA under tiden! Men eftersom jag är fattig så är det bara att bita ihop, och nu är det bäst jag går och packar lite saker så att föräldrarna inte behöver vänta när de kommer.

Idag har jag hämtat lägenhetsnycklar!


RSS 2.0