Parti-test

http://www.dn.se/nyheter/valet2010/kolla-var-du-star-infor-valet-1.1123899


Som jag trodde skulle alliansen vinna stort om det bara var jag som röstade, men istället för centerpartiet så skulle faktiskt folkpartiet vinna.

Jag gjorde testet några gånger eftersom det var vissa frågor jag är lite osäker på vad jag tycker, och även om den inbördes ordningen mellan centern, moderaterna och kristdemokraterna skiljde sig åt så var det alltid folkpartiet som låg i täten.
Nu känner jag alltså att jag måste ta reda på hur det ligger till innan valet! Inte för att skillnaden mellan centern och folkpartiet är särskilt stor, eller för att jag tror något av partierna kan konkurrera med moderaterna... men det skulle ju kännas obehagligt att rösta fel! Dessutom hyser jag visstagg mot centern efter att de övergivit sin kärnkraftspolitik och tillåter jakt på vargar, så jag tänker minsann inte lägga min röst där hur som helst...



För övrigt anser jag att vädret är helt uuuuuuuuunderbart!

Jippi!!!!!!!!

Jag fick godkänt i matte E!!!!!

Domestic Godess

Jag lagar mat!
En stor händelse nuförtiden.



Jag har inte lagat köttfärs på flera år, och det ser lite skumt ut för tillfället...
(syns inte på bilden...)

"sommarlov"

Nu har jag sommarlov, och försöker lära mig att slappna av och inse att jag får göra precis vad jag vill. Idag har jag dock gjort min flyttanmälan, sådär två veckor försent...

Men trodde jag att jag kunde få långa sovmorgnar för att jag är ledig så trodde jag fel!
Jag vaktar nämligen en katt hoss mamma och pappa. Plåster heter han, och han gör Sigrid och Kaj skyldiga mig många barnvaktsdagar i framtiden (det kommer gå bra eftersom mina barn inte kan bli en tiondel så jobbiga som Plåstret).
Han roar sig kungligt och gör livet jobbigt för alla omkring sig. Men eftersom han är så söt och go (ibland), kommer han undan med det.

Han har olika knep för att väcka mig.
Ett är att sätta tänder och klor i mina tår. Och fortsätta tills jag går upp.
Ett annat är att lägga sig på rygg under min säng, med klorna i madrassen, och springa omkring uppochner. Väldigt roligt och väldigt högljutt.
När jag sedan gått upp fortsätter han med sina hyss hela dagen.
Jag har bland annat fått en mus i morgontéet. En leksaksmus visserligen, men ändå...
De andra katterna, dubbelt så stora och feta, får ingen lugn stund när de är inomhus eftersom ett av Plåsters stora intressen i livet är att, platt tryckt mot golvet, förfölja dem och sedan hoppa flera meter av förskräckelse när de fräser åt honom. Därför blir ett av mina stora intressen att förfölja Plåster och se till att han lämnar Shian och Silke ifred. Utan större framgång, kan tilläggas.

RSS 2.0