Tempelkatter och sötsaksbuffé

    Jag måste börja med att säga: Japan är fantastiskt!
Och Tack Elina, hoppas du haft en bra vecka?

Jag kommer precis från middagen, som intogs på en rstaurang specialiserad på tårtor och efterrätter. Vit-chokladfodue, chokladkaka, tiramisu, mjukglass...
De serverade även lite pastaoch pizza, men herregud, man får ju prioritera!
Nu sitter jag på Mc Donalds och snyltar på ett trådlöst nätverk, och känner mig aningens illamående.

Men för att återgå till dagen: Efter frukost bestämde vi oss (jag, Sigrid och Kaj) för att åka till ett ställ med tempel och alléer av röda portar. Det var jättevackert, jag ska lägga upp foton när vi kommer tillbaka till Tokyo.
Iallafall visade det sig bli en vandring på ett par timmar. Vägen, kantad med tempel, gick upp till toppen av ett berg, där man såg ut över hela Kyoto. Vi såg även ett luftskepp, och jag blev väldigt förvånad, eftersom jaghittills, pinsamt nog, varit övertygad om att de inte finns på riktigt!
Även om det var vackert, var det bitvis lite skrämmande...
Ensamma i en stor skog , lite mörkt under träden, med läten av vind, fåglar och godor, och omgivna av tempel med statyer av vargar och drakar... I vissa tempel brann ljus...
Vid ett tempel började Sigrid kela med en katt. den reste sig upp och började yla, och katt fter katt kom framhoppande ur skuggorna!
Jag ble lite räd att de skulle äta upp mina vader, men de nöjde sig med att jama vilt.

Imorgon bär det av till Sigrids familjer i Kishiwada, det ska bli jättespännande att träffa dem!
Godnatt godnatt!

Kommentarer
Postat av: elina

hej igen astrid! vad spännande att höra mer om dina upptåg därborta. vad kul att du har det bra, och att resan gick OK. idag ska jag städa mitt rum och så ska jag upp en tur till a6 och byta ett par skor (har köpt högklackat, men kanske var det inte helt genomtänkt, hihi). Saknar dig!
Ha det så bra nu, och var rädd om dig.
Kraaaaaam

2008-05-04 @ 13:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0