Astrid bakar:





Chokladbiskvier, eller närmare bestämt Sarah Bernarder, de med chokladsmörkräm i... Mums!

Jag har ett lyxrecept som gör helt perfekta biskvier.
Smörkrämen blir inte för smörig, bottnarna inte för  mandelmassiga.




Tyvärr upplyser inte receptet om hur man gör för att de ska bli vackra...Lite övning behövs, som ni ser!
Jag måste nämligen göra perfekta biskvier till Sigrids examensfest.

Familjen kommer bli smällfet innan jag får in snitsen, men det är sånt man får ta!

Kommentarer
Postat av: Anonym

dom ser redan perfekta ut..:) mums.. nu är det bara att vänta på en inbjudan till examensfest..:)

2009-07-14 @ 21:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0